У Кременчуці з лікарні зникли жінка і однорічна дитина

Чоловік і родичі шукають їх протягом вже декількох днів.

У Кременчуці Полтавської області вже третій день шукають 26-річну місцеву мешканку Ольгу Жаботинську та її однорічного сина Добриню.

Про це повідомляє місцеве видання "Кременчуцький Телеграф".

Тривогу забив чоловік зниклої жінки Євген. За його словами, Ольга з дитиною лежали у лікарні. Увечері 11 грудня в неї вімкнувся телефон. Коли вранці наступного дня Євген приїхав до лікарні, його дружини та дитини там вже не було.

У лікарні чоловікові розповіли, що Ольга з сином пішли геть ввечері 11 грудня. Де вони зараз перебувають – ні чоловік, ні родичі жінки не знають. І просять допомогти їх знайти.

Ольга Жаботинська була одягнена в сині джинси, чорну куртку, чорну спортивну шапку і коричневі черевики з хутром. З собою у неї була чорна спортивна сумка "Діодора" з блакитними кишенями.

Її син Добриня був одягнений у синій комбінезон зі світловідбиваючими смугами, пінетки у вигляді собачок сірого кольору, блакитну шапку.

Тих, хто знає про місцезнаходження Ольги і Добрині, просять звернутися до поліції або зателефонувати родичам: 098-631-35-00 – чоловік Євген, 068-984-58-92 - мама Людмила Анатоліївна, 097-638-09-69 - сестра Марина.

Повʼязані теми:

Наступна публікація