Кремль відмовився приймати умови України щодо проведення виборів до Держдуми

Кремль відмовився приймати умови України щодо проведення виборів до Держдуми

Фото: Reuters

Пєсков додав, що думки України стосовно виборів "звичайно, не можуть братися до уваги".

Росія не має наміру обговорювати електоральні процеси на "своїй території" з жодною країною.

Про це заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, передає "ТАСС".

"В даному випадку в цілому російська сторона не готова сприймати будь-які вимоги (до проведення виборів)", - сказав він журналістам.

Представник Кремля підкреслив, що тези до умов, висунуті Україною "звичайно, не можуть братися до уваги ні за яких обставин".

"Росія, безумовно, не має наміру обговорювати електоральний процес на своїй території з жодною країною", - зазначив Пєсков.

Нагадаємо, Міністерство закордонних справ України дозволить проводити вибори до Держдуми РФ у російських консульствах на території України після того, як Кремль відмовиться від проведення виборів на території анексованого Криму.

18 вересня відбудуться вибори до російської Держдуми. Кілька днів тому Україна закликала світ ігнорувати вибори до Держдуми в окупованому Криму – Рада ухвалила постанову про звернення до парламентів іноземних держав, парламентських асамблей та міжнародних організацій.

10 вересня президент України Петро Порошенко доручив поінформувати владу РФ про те, що проведення російських виборів на території України неможливе. 

Рефат Чубаров закликав кримчан бойкотувати вибори до російської Держдуми

Рефат Чубаров закликав кримчан бойкотувати вибори до російської Держдуми

Повʼязані теми:

Наступна публікація