У Криму невідомі написали "Кат" біля меморіальної дошки Сталіну

У Криму невідомі написали "Кат" біля меморіальної дошки Сталіну

Фото: Facebook/Степан Кіскін

Обурені комуністи вимагають покарати авторів напису.

У Сімферополі невідомі написали слово "Кат" біля меморіальної дошки вождю СРСР Йосипу Сталіну, що розміщена на стіні будівлі Кримського комітету КПРФ.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook депутат Сімферопольської міськради від російської Комуністичної партії на півострові Степан Кіскін, який написав відкрите звернення до так званого управління ФСБ і прокуратури анексованого Криму з вимогою "затримати і покарати вандалів-екстремістів".

"Прошу також вжити вичерпних заходів для недопущення подібних інцидентів у майбутньому. Неприпустимо, щоб вандали таким ганебним чином ставилися до патріотичної історії нашої батьківщини, паплюжили меморіальну дошку, на якій зображений генералісимус Великої Перемоги", - зазначив він.

За словами Кіскіна, напис з'явився у ніч проти 6 березня.

Начальнику Управления Федеральной службы безопасности Российской Федерациипо Республике Крым и г. СевастополюПалагину...

Опубліковано Степаном Кискиним 6 березень 2016 р.

Нагадаємо, у Москві в річницю смерті Йосипа Сталіна невідомі вивісили плакат із посмертною маскою вождя СРСР. Також зображення супроводжував підпис "Помер той, помре і цей".

Повʼязані теми:

Наступна публікація