У Кривому Розі чоловік помстився жінці за розрив стосунків, підірвавши гранату

У Кривому Розі чоловік помстився жінці за розрив стосунків, підірвавши гранату

Унаслідок вибуху постраждали двоє людей, які зайшли в гості до жінки.

У Кривому Розі вночі чоловік підірвав гранату, унаслідок чого постраждали двоє людей.

Про це повідомили у міському відділі поліції ГУНП в Дніпропетровській області.

"3 травня до поліції м. Кривий Ріг надійшло повідомлення, що на території Тернівського району в одному із будинків на вул. Чавунній стався вибух", - йдеться у повідомленні.

Як встановили поліцейські, близько 1-ї ночі господиня будинку разом із двома своїми знайомими щось святкували. У цей час до них в будинок забіг її колишній співмешканець, який почав погрожувати фізичною розправою, після чого дістав гранату РГД-5 та кинув у приміщення кухні, де саме перебували гості. Після цього зловмисник утік у невідомому напрямку.

Унаслідок вибуху постраждали 74-річний чоловік та 31-річна жінка, яких з тілесними ушкодженнями госпіталізували до місцевої лікарні, власниця будинку не постраждала, адже її не було на момент вибуху у приміщенні.

У Кривому Розі було введено оперативний план "Сирена", нападника, який виявився 40-річним місцевим мешканцем, що раніше притягався до кримінальної відповідальності, затримали. За словами власниці будинку, вона нещодавно розійшлася з ним через те, що чоловік зловживав алкоголем і постійно їй погрожував.

Поліція кваліфікувала інцидент як замах на вбивство, наразі слідчі дії тривають, також вирішується питання стосовно обрання чоловіку запобіжного заходу.

Нагадаємо, раніше на Львівщині чоловік обстріляв рибалок на озері. Троє людей отримали поранення

Повʼязані теми:

Наступна публікація