У Кривому Розі чоловік відкрив стрілянину по людях у кафе

Потерпілих доправили до лікарні.

В ніч на 30 вересня в одному зі кафе у Кривому Розі чоловік відкрив стрілянину, поранення отримали двоє осіб. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

Того вечора зловмисник був у стані сильного алкогольного сп’яніння, у нього виник конфлікт з іншими відвідувачами кафе. В результаті він здійснив сигнально-стартовим пістолетом «Сталкер» в бік опонентів декілька пострілів.

Через стрілянину двоє чоловіків з травматичними пораненнями тіла опинилися у міській лікарні.

Стрільцем виявився 30-річний безробітний місцевий, він у скоєному зізнався, наразі його затримано.

Згідно із повідомленням, у його діях вбачаються ознаки злочинів, передбачених ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч.4 ст. 296 (хуліганство) КК України. 

Нагадаємо, біля спортклубу в Києві сталася кривава бійка зі стріляниною. На вулиці Бориспільській у Києві стався конфлікт, у результаті якого шістьох осіб доправили у лікарню: в одного – ножове поранення, в іншого – із травматичної зброї, решта – із забоями. За попередньою інформацією, конфлікт виник між людьми, які претендують на будівлю. Зокрема, новий власник (орендар) із групою підтримки зайняв приміщення, вранці між ними та людьми, які там займалися, виник конфлікт, який переріс у бійку.

У результаті, кілька осіб отримали ножові поранення (однак лише один потерпілий перебував на місці, інші - втекли). Інший був поранений із травматичної зброї, у решти - травми тіла. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація