У Кривому Розі поховали застрелених колегою інкасатора і водія

У Кривому Розі поховали застрелених колегою інкасатора і водія

Інкасатор Валерій Петрушевцев / Фото: ТСН.ua

Загиблих в останню путь проводжала процесія з інкасаторських автівок.

З водієм Миколою Кульпановим прийшли попрощатися десятки колег і / Фото: ТСН.ua
Сьогодні у Кривому Розі Дніпропетровської області поховали 48-річного інкасатора Валерія Петрушевцева і 59-річного водія Миколу Кульпанова, повідомляє кореспондент ТСН.

Загиблих ховали на різних кладовищах. Але похорон відбувався у різний час – так рідні зробили на прохання колег загиблих. Адже вони хотіли попрощатися з ними обома.

Траурні процесії супроводжувала більше десяти інкасаторських автівок. Зібралося багато людей - рідні, друзі, колишні і нинішні колеги.

З водієм Миколою Кульпановим прийшли попрощатися десятки колег і / Фото: ТСН.ua

Інкасатори вважають "Ощадбанк" винним у тому, що сталося. Бо платять за роботу з ризиком для життя 1500 грн, а на таку зарплату мало хто погоджується. Тож і потрапляють у штат ненадійні люди.

І це ще одна претензія у інкасаторів до банку: що він недостатньо ретельно перевірив Олега Калюжного, який зараз вже зізнався у вбивстві напарників і крадіжці грошей.

Нагадаємо, 15 липня близько 13:00 на трасі між містами Апостолове та Кривим Рогом на Дніпропетровщині виявили інкасаторський мікроавтобус "Ощадбанку" з двома мертвими чоловіками - інкасатором та водієм.

Другий інкасатор Олег Калюжний зник з місця події разом із грошима - 500 тис. грн. Його затримали вже за добу, 16 липня. Викрадені гроші він ніс у мішку та в картатій сумці. Калюжний зізнався у злочині майже одразу після затримання.

Кореспондент ТСН Ольга Павловська

Повʼязані теми:

Наступна публікація