У Кривому Розі вибухом розвалило дві квартири, троє людей травмовані

Серед постраждалих – одна дитина.

Увечері понеділка, 16 липня, у Кривому Розі на Дніпропетровщині на восьмому поверсі 9-поверхівки пролунав потужний вибух. Були зруйновані дві квартири, пошкоджені ще п'ять та міжкімнатні перегородки між оселями, спостерігаються тріщини по тримальних конструкціях будинку, вибиті вікна у квартирах.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС у Дніпропетровській області.

На місце вибуху одразу направили рятувальників трьох державних пожежно-рятувальних частин.

У результаті вибуху постраждали три людини, із яких одна – дитина. Чоловік отримав опіки, а в жінки з іншої квартири - рвані рани на руках.

"У зв'язку з руйнуванням квартир 4 особи, з них одна дитина, тимчасово відселені до територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів, самотніх та непрацездатних у місті Кривий Ріг. Мешканці інших квартир повернулися до своїх помешкань. Загрози обрушень немає. Співробітниками ДСНС евакуйовано 40 осіб із 8-го та 9-го поверхів", - ідеться в повідомленні.

Що саме стало причиною вибуху, невідомо. Працівники поліції проводять слідчі дії.

За попередньою інформацією, причиною вибуху міг стати газ. Але сусіди кажуть, що вибух стався в житловій кімнаті, а не в кухні. Про це пише 0564.ua. У будь-якому випадку, для безпеки мешканців подачу газу в будинку перекрили.

Повʼязані теми:

Наступна публікація