У Кривому Розі зникла дівчинка - прийомних батьків підозрюють у спаленні її тіла

У Кривому Розі зникла дівчинка - прийомних батьків підозрюють у спаленні її тіла

У Кривому Розі зникла дівчинка - прийомних батьків підозрюють у спаленні її тіла

Фото: Первый Криворожский

Усіх неповнолітніх дітей із родини забрала соцслужба.

Названі батьки загубили 6-річну Аміну. У Кривому Розі тривають пошуки дівчинки, але з кожною годиною все більше запитань саме до батьків-опікунів. Вони самі можуть бути причетними до пропажі прийомної доньки - це одна з версій, яку серед інших розглядають зараз.

Про це йдеться в сюжеті програми ТСН.19:30.

Дівчинка нібито зникла в суботу вранці. Батьки повідомили, що вона сама вийшла з машини. Але в них було кілька версій, як це сталося, де і чому. Кажуть, близько шостої ранку нібито їхали на вокзал зустріти старшу доньку. Дорогою зупинилися у посадці.

"Вона попросилася в туалет. Ми зупинилися на узбіччі. Вона вискочила весела. Я сіла на своє місце. Я не знаю, сіла вона чи ні. Я зачинила двері. Ось на вокзалі ми помітили, що її немає", - говорить прийомна мати Тетяна Кудрявцева.

Названі батьки так і не змогли згадати, де саме зникла дівчинка – у посадці чи на вокзалі. За їхньою версією, на 6-річній дівчинці була футболка та шорти. І це при 11 градусах тепла.

Троє власних дітей та п'ятеро прийомних - це був взірцевий дитячий будинок сімейного типу, кажуть соцслужби. Про них знімали сюжети та активно допомагали благодійники.

Аміна – найменша - мала вроджені проблеми зі здоров'ям. Її разом із братом родина Кудрявцевих взяла до себе п'ять років тому.

"Видно, що Аміна завжди приклеєна до тата й мами. Видно, що любов між ними була. Я бачила і спостерігала тільки позитивні риси", - каже головний спеціаліст районної служби у справах дітей Леся Яковенко.

Активні пошуки дівчинки тривали добу. І раптом їх зупинили. На вимогу прокуратури соціальні служби забрали з родини усіх неповнолітніх дітей, зокрема, й кровних.

"Прийнято рішення тимчасово помістити дітей у центр реабілітації, щоб вони там отримали психологічну допомогу", - пояснила начальник районної служби у справах дітей Олена Чумак.

Навідати дітей матір не пускають.

Як стало відомо з власних джерел у правоохоронних органах, батько зізнався, що нібито дівчинка померла уві сні. Щоб уникнути покарання і не залишитися без виплат на вихованців, вони спалили тіло та кинули рештки у водойму. У поліції офіційно це не коментують.

"Ми розглядаємо всі можливі версії щодо її зникнення. Підозри поки нікому не вручені. Призначені всі необхідні експертизи, щоб встановити, що саме сталося", - говорить Ганна Старчевська із поліції Дніпропетровщини.

Мати та її адвокат запевняють, що зізнання з чоловіка вибили. Мовляв, він нині у лікарні, але у якій саме – не кажуть.

"Це питання до поліції, звідки у них з'явилася така версія. Мені теж дуже цікаво. Ми написали заяву про незаконні методи до її чоловіка. Його побили. Я вважаю, що він сказав це під тиском", - зазначає адвокат Оксана Рагозіна.

Названа мати обурена, що поліція не веде ретельних пошуків. Сама ж вона - активний користувач соцмереж - про зникнення дитини не написала ані слова.

Ольга Павловська

У Кривому Розі розшукують дівчинку, яку загубили названі батьки

У Кривому Розі розшукують дівчинку, яку загубили названі батьки

Повʼязані теми:

Наступна публікація