У Луцьку молода жінка загинула у ліфті

У Луцьку молода жінка загинула у ліфті

Фото: pixabay.com

Правоохоронці порушили кримінальне провадження за службову недбалість.

У Луцьку 28-річну жінку на смерть затиснуло у шахті ліфта багатоповерхівки.

Про це повідомили у секторі комунікації поліції Волинської області.

"Учора, 12 вересня, у будинку на проспекті Молоді в обласному центрі Волині в шахті ліфта загинула 28-річна місцева жителька. Трагедія трапилася близько 20 години", - йдеться у повідомленні.

За даними поліції, через технічну несправність жінку затиснуло між кабіною та шахтою ліфта, внаслідок чого вона загинула.

Слідчі кваліфікували інцидент як службову недбалість і відкрили кримінальне провадження. Санкція статті передбачає від двох до п'яти років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Своєю чергою депутат Луцької міської ради, радник міського голови Ігор Поліщук на своїй сторінці у Facebook написав, що ліфт нещодавно пройшов капремонт, який виконувало підприємство "Волиньліфт".

"За попередньою інформацією, працівник ТОВ "Волиньліфт" увімкнув ліфт без висновку експерта, який є обов'язковим після капремонту. Причини несправності ліфта встановить експертиза в м. Києві", - додав він.

Окрім цього Поліщук запевнив, що міськрада скликає нараду для вирішення питання щодо проведення позапланової перевірки ліфтів в житлових будинках міста.

Вчора ввечері сталась жахлива трагедія: за адресою пр. Молоді, 19а внаслідок несправності ліфта загинула молода дівчина....

Опубликовано Ihor Polishchuk 12 сентября 2017 г.

Зазначимо, як повідомляють місцеві ЗМІ, у загиблої жінки залишилася 7-річна донька.

Нагадаємо, раніше у Дніпрі "оскаженілий" ліфт важко травмував пасажира. Кабіна почала рухатися з відкритими дверима на 11-му поверсі житлового будинку.

Повʼязані теми:

Наступна публікація