У Луцьку п'яний працівник автомийки на вкраденому у шефа авто влетів у паркан і розтрощив ще дві машини

22-річного горе-кермувальника затримали.

У неділю, 29 серпня, п'яний 22-річний молодик у Луцьку викрав авто на автомийці і потрапив у ньому в ДТП. Кермувальник влетів у паркан та два припарковані автомобілі.

Як розповіли у поліції Волинської області, близько 15:00 правоохоронці отримали повідомлення від власника хімчистки автомобілів про те, що із території підприємства викрали його Volkswagen Passat. Цю подію зафіксували камери відеоспостереження. 

Невдовзі правоохоронці розшукали викрадене авто.

"Прибувши на вулицю Карпенка-Карого, інспектори виявили пошкоджені три транспортні засоби та паркан. Поліцейські встановили, що, під час автопригоди, за кермом транспортного засобу Volkswagen Passat перебував 22-річний чоловік, який в стані сп’яніння не впорався з керуванням та здійснив наїзд на припарковані автомобілі", - повідомили у пресслужбі патрульної поліції області.

Правоохоронці затримали 22-річного крадія. Як пише ZAXID.NET, ним виявився працівником автомийки, а викрадене авто належить власнику підприємства.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення правопорушнику підозри та обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою.

Нагадаємо, на Закарпатті чоловік вкрав авто у знайомого і перепродав, поки той ходив у магазин.

ДТП з доріг України – "ДжеДАІ" за 27 серпня 2021 року

ДТП з доріг України – "ДжеДАІ" за 27 серпня 2021 року

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація