У Луцьку підліток обгорів від удару струму на залізничному вагоні: медики розповіли про стан хлопця

У Луцьку підліток обгорів від удару струму на залізничному вагоні: медики розповіли про стан хлопця

ТСН

У хлопця 40% опіків шкіри.

У Луцьку 18 травня прооперували підлітка, якого вдарило струмом поблизу залізничного вокзалу. 15-річний хлопець отримав 40% опіків шкіри. Медики у своїх прогнозах обережні і кажуть, що визначальними будуть перші три доби після операції, про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

За попередньою інформацією, поблизу залізничного вокзалу хлопець якимось чином виліз на вагон, де його вдарило струмом і відкинуло на землю. Підліток ще дві сотні метрів зміг пройти до новобудов, де його помітили перехожі.

Медики розповідають, що струм пройшов через усе тіло хлопчика і лише дивом не постраждали внутрішні органи.

"Загальний стан дитини важкий. Маємо незначну динаміку, пацієнт у свідомості, продовжуємо інтенсивну терапію", - прокоментував Юрій Радчук, завідувач відділення анестезіології Волинської дитячої лікарні.

Родина підлітка, якого вдарило струмом на даху потяга, просить про допомогу небайдужих

Родина підлітка, якого вдарило струмом на даху потяга, просить про допомогу небайдужих

Мама пригадує, що син відпросився пізно увечері на майданчик, аби телефоном поговорити з друзями. Жінка не може зрозуміти, яким чином підліток опинився на коліях, адже родина переїхала до Луцька лише кілька тижнів тому і знайомих хлопець ще не мав.

"Після того, як він мав поговорити з друзями, він повинен був кілька кіл пробігти, прес покачати і вернутися додому", - зауважує мама.

А от залізничники кажуть, що підлітки часто розважаються на коліях і до прибуття поліції встигають втекти.

"Людина, яка наближається до цього контактного дроту ближче як за два метри, це можна сказати, ризикує стати інвалідом або мати смертельний наслідок", - каже заступник начальника станції "Луцьк" Павло Караїм.

У поліції за фактом травмування дитини уже розпочали кримінальне провадження. Правоохоронці припускають, що на коліях підліток був сам, тому що знайшли лише його обгорілу куртку та маску. Інші деталі обставини встановлюють.

А в хлопчика попереду ще кілька складних операцій. Родина підлітка просить про допомогу усіх небайдужих. Оскільки щодня на лікування потрібні величезні суми, яких у матері немає. Сашка та ще двох менших дітей жінка виховує сама.

Реквізити для допомоги: Куць Олександр Сергійович, "ПриватБанк", картка 5168757328993680 (Куць Катерина Костянтинівна, мама).

Тетяна Хомич

Повʼязані теми:

Наступна публікація