У Львівській області хлопець потрапив до реанімації через укус змії

У Львівській області хлопець потрапив до реанімації через укус змії

Наразі стан постраждалого - середньої тяжкості.

У Сколівському районі Львівської області 16 червня на спортивній базі хлопця у ногу вкусила змія. Він потрапив до реанімації.

Про це повідомляє ДСНС.

"До реанімаційного відділення Сколівської центральної районної лікарні потрапив чоловік, 1999 року народження, з діагнозом - укус змії правої ноги. Подія трапилась під час відпочинку на спортивній базі в с. Орявчик", - йдеться у повідомленні.

Стан постраждалого - середньої тяжкості.

У ДСНС нагадали, що побачивши змію, не потрібно панікувати, наближатися до неї чи робити різкі рухи. Варто спокійно відійти.

"У плазунів поганий зір та слух, але своїм тілом вони дуже добре вловлюють коливання землі на відстані 10-15 метрів", - зазначили рятувальники.

Також потрібно бути уважними у місцях, де можна зустріти плазунів: висока трава, кущі, ліс. Рятувальники радять у ліс взувати високе, щільне взуття, яке змія не прокусить.

Нагадаємо, 8 червня у селі Либохора Сколівського району Львівської області на приватний двір заповзла отруйна гадюка й укусила за кисть лівої руки 10-річну дівчинку. Постраждала потрапила до реанімації.

Повʼязані теми:

Наступна публікація