У Львівській області поліцейський наїхав на пішохода і втік: його розшукували кілька днів

У Львівській області поліцейський наїхав на пішохода і втік: його розшукували кілька днів

Фото: Facebook / Патрульна поліція Києва

Винуватцю ДТП загрожує до восьми років позбавлення волі.

У Стрийському районі Львівської області співробітник поліції наїхав на пішохода і втік з місця події. За кілька днів правоохоронці встановили особу винуватця ДТП і звільнили його зі служби. 

Про це повідомляє пресслужба поліції. 

Інцидент стався 19 липня близько 23:00 у селі Верчани Стрийського району. Травмованого 45-річного пішохода доправили до лікарні, а до розшуку винуватця аварії залучили  співробітників територіальних підрозділів поліції, оперативників карного розшуку та інших служб поліції Львівської області. 

22 липня поліцейські встановили, що ДТП скоїв 34-річний працівник одного з підрозділів поліції Львівської області. Він керував автомобілем ВАЗ-2107, який правоохоронці вилучили.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Водію загрожує до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років або без нього.

Також за фактом було призначено службове розслідування, а працівника, який наїхав на пішохода, вже звільнили зі служби в органах Нацполіції. 

Нагадаємо, у Житомирській області рано вранці 26 липня внаслідок ДТП автомобіль з'їхав з дороги у річку та потонув разом із водієм, рятувальникам довелося за допомогою троса пожежним автомобілем діставати автівку на сушу. 

У Київській області сталася потрійна ДТП – 1 людина загинула, 9 отримали травми

У Київській області сталася потрійна ДТП – 1 людина загинула, 9 отримали травми

Повʼязані теми:

Наступна публікація