У львівському ТРЦ евакуювали людей через сильне задимлення

У львівському ТРЦ евакуювали людей через сильне задимлення

Фото: ТРЦ "Форум Львів"

У ТРЦ спрацювала протипожежна сигналізація.

Увечері 17 січня у центрі Львова в популярному торгово-розважальному центрі Forum Lviv сталася пожежа, усіх відвідувачів і персонал евакуювали. Про це у сюжеті ТСН.19:30.

Відомо, що причиною інциденту стало суттєве задимлення. Надвечір із приміщення супермаркету "Сільпо" на першому поверсі повалив дим. 

Як з'ясувалося згодом, інцидент стався через спалах сажі у витяжці у відділі кулінарії. Адміністрація одразу через гучномовці закликала відвідувачів і персонал залишити приміщення.

Усі люди встигли вийти, деякі навіть вибігали, одягаючись під час евакуації. На щастя, обійшлося без потерпілих.

З торговельного центру у Львові евакуювали відвідувачів через задимлення у супермаркеті

З торговельного центру у Львові евакуювали відвідувачів через задимлення у супермаркеті

На місце викликали рятувальників, однак до їхнього приїзду співробітники ТРЦ самостійно загасили полум'я. Надзвичайники лише перевірили систему вентиляції. Наразі торговельний центр "Форум Львів" не відновив роботу.

Нагадаємо, ввечері 13 січня у Голосіївському районі столиці на вулиці Антоновича поблизу ТРЦ Оcean Plaza стався прорив тепломагістралі. У приміщення торгового центру одразу хлинув окріп. Магазини затопило, а людей екстрено евакуювали. Повідомлялося про дев'ятьох постраждалих. 14 січня у ДСНС повідомили, що семеро осіб дістали термічні опіки кінцівок та госпіталізовані до лікарні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація