У Львові через пожежу у багатоповерхівці евакуювали майже 20 людей, постраждала жінка

Вогонь із квартири на дев'ятому поверсі міг перекинутися до інших приміщень.

У ніч проти 13 квітня в одній із львівських багатоповерхівок сталася пожежа, через яку рятувальникам довелося вивести з будинку 18 людей.

Одна жінка отруїлася продуктами горіння, її особу наразі встановлюють. Про це повідомляють на сторінці ДСНС Львівської області у Facebook.

"13 квітня о 00:46 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на 9-му поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку в м. Львові на проспекті Червоної Калини, 67. Рятувальники за лічені хвилини прибули на місце події", — йдеться в повідомленні.

У прес-службі ДСНС зазначили, що на місці існувала загроза перекидання вогню на сусідні квартири, тому пожежники вирішили вивести з будинку мешканців сусідніх квартир.

"Пожежа спричинила сильне задимлення, через що рятувальники ліквідовували займання у апаратах захисту органів дихання. Внаслідок пожежі отруїлась продуктами горіння жінка, особа якої встановлюється. Батько власника квартири, 1962 року народження, який на момент пожежі також перебував у квартирі, від госпіталізації відмовився", — також повідомили у службі.

У ДСНС також додали, що пожежу локалізували о 01:16 і ліквідували о 01:22 в складі трьох ланок газодимозахисної служби.

Вогонь знищив кухню, коридори, кімнату, речі домашнього вжитку на площі 30 кв.м, пошкоджено стіни та стелю кімнати на площі 20 кв.м, де сталося займання.

До ліквідації займання пожежники залучили 4 одиниці спецтехніки та 24 людини особового складу.
Причину виникнення займання встановлюють.

Нагадаємо, в Одесі на причалі рано-вранці у вівторок, 11 квітня, сталася пожежа, яка знищила 15 приватних будинків. Крім того, одна людина постраждала. 

Шість елітних авто згоріли у Харкові

Шість елітних авто згоріли у Харкові

Повʼязані теми:

Наступна публікація