У Львові майже вдвічі збільшилася кількість постраждалих після частування копченої риби з ринку

У Львові майже вдвічі збільшилася кількість постраждалих після частування копченої риби з ринку

Фото: pixabay.com

Серед постраждалих 5 дітей віком від 3 до 15 років. 

У Львові до 40 осіб зросла кількість постраждалих після вживання копченої риби з ринку "Привокзальний".

Як повідомила головний епідеміолог Львівщини Наталія Тімко, кількість постраждалих внаслідок харчового отруєння продовжує зростати, пише УНІАН.  

Станом на ранок 24 вересня, до медиків звернулося 40 осіб, які відчули різке погіршення стану здоров‘я після вживання копченої риби придбаної на ринку.

"До медиків вже звернулося 40 людей, з них п'ятеро дітей віком від 3 до 15 років. Двоє людей після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовилися. На даний час у Львівську обласну клінічну лікарню госпіталізовано 36 осіб, ще двоє – госпіталізовано у лікарню міста Пустомити", - розповіла Тімко.

У Нацполіції області зазначили, що за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 325 ч.1 КК України (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням). Санкція статті передбачає штраф 1700 грн або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, учора, 23 вересня, з'явилася інформація, що у Львові до обласної інфекційної лікарні госпіталізовано десятеро осіб з діагнозом "гостра кишкова інфекція". Всі постраждалі вживали в їжу рибу гарячого копчення, придбану в торговому павільйоні ринку "Привокзальний" у Львові. Пізніше кількість постраждалих зросла до 22 людей

У Львові отруїлися 22 людини, скуштувавши рибу з місцевого базару

У Львові отруїлися 22 людини, скуштувавши рибу з місцевого базару

Повʼязані теми:

Наступна публікація