У Львові мешканці перекрили вулицю барикадою зі сміття

У Львові мешканці перекрили вулицю барикадою зі сміття

Фото: zaxid.net

Так львів'яни домагаються вивезення сміття з-під будинку.

У Львові на вулиці Кондукторській місцеві мешканці перекрили дорогу барикадою зі сміття.

Про це повідомляє ZAXID.NET.

Інцидент стався у понеділок, 22 травня, близько 21.30. Дорогу заблокували біля 36-го будинку, поблизу перехрестя з вулицею Сулими.

На місце події прибули чотири екіпажі поліції. Мешканці заявили, що своїми діями намагаються домогтися вивезення сміття з-під будинку.

Нагадаємо, 29 травня 2016 року на Грибовицькому сміттєзвалищі під Львовом виникла пожежа. Згодом з'явилася інформація, що під час гасіння пожежі стався зсув сміття. В результаті під завалами опинилися троє рятувальників. Надзвичайники загинули.

Суд закрив Грибовицьке сміттєзвалище під Львовом. Суд зобов'язав виконавчий комітет Львівської міськради припинити діяльність Грибовицького сміттєзвалища.

18 січня Садовий заявив, що Львів захлинається у смітті та стоїть на порозі екологічної кризи. За його словами, у місті критична ситуація з вивезенням твердих побутових відходів та з'явилися передумови для виникнення надзвичайної екологічної ситуації.

21 квітня, мер Львова Андрій Садовий повідомив, що у Львові ухвалили Меморандум для вирішення проблеми утилізації сміття. Своєю чергою прем'єр-міністр України Володимир Гройсман уточнив, що спеціальний дворічний Меморандум про поводження з твердими побутовими відходами було укладено та підписано керівниками ЛОДА, Львівської облради та міськради та представниками органів місцевого самоврядування Львівщини (понад 10 районів області) при посередництві Кабміну. Але меморандум так і не запрацював.

Потужна злива рознесла вулицями Львова відходи, які тижнями не вивозять з міста

Потужна злива рознесла вулицями Львова відходи, які тижнями не вивозять з міста

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація