У Львові п’яний автомеханік викрав авто та протаранив поліцейську машину

У Львові п’яний автомеханік викрав авто та протаранив поліцейську машину

Фото: Shutterstock

Він тікав від поліції.

У Львові працівник автомобільного сервісу, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, викрав автомобіль Daewoo Lanos та протаранив машину патрульних.

Про це повідомили УНІАН у прес-службі місцевої поліції.

Зазначається, що спочатку патрульні отримали інформацію про нетверезого водія, який сів в автомобіль неподалік одного з ринків у Львові.

"Один з екіпажів побачив вказаний автомобіль на вулиці Хоткевича. Водій проігнорував вимогу інспекторів зупинитися і почав втікати. Під час переслідування порушник заледве не спричинив кілька ДТП і продовжував втікати. Зрештою, в’їхав в автомобіль патрульної поліції, який стояв з увімкненими проблисковими маячками на вулиці Чукаріна", - розповіли в поліції.

Працівника автомобільного сервісу затримали на місці події. Проходити тест на вміст алкоголю в крові він відмовився. За його словами, він ремонтував автомобіль у своєму гаражі і вирішив прокататися.

"Виявилося, що цей чоловік вже позбавлений прав на 10 років Сихівським районним судом Львова. Водієві також загрожує кримінальна відповідальність за невиконання рішення суду. Порушника доставили у Сихівський відділ поліції для подальших процесуальних дій, автомобіль забрали на арештмайданчик", - підкреслили в місцевій поліції.

Нагадаємо, 8 березня у Києві 16-річний підліток взяв без дозволу автомобіль батька і влаштував на ньому п'яну ДТП.

Повʼязані теми:

Наступна публікація