У Львові сирієць зніс паркан під час втечі від патрульних

У Львові сирієць зніс паркан під час втечі від патрульних

Фото: Facebook/Патрульна поліція України

Чоловік не увімкнув покажчик повороту під час зміни напрямку руху.

У Львові нетверезий іноземець на BMW не впорався з керуванням, коли тікав від патрульних. Чоловік врізався у паркан Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Гжицького.

Порушника помітили, коли він не увімкнув покажчик повороту при зміні напрямку руху, повідомляє прес-служба патрульної поліції.

Згідно з повідомленням, інспектори увімкнули червоні проблискові маячки та звуковий сигнал, щоб зупинити автомобіль. Водій, своєю чергою, почав тікати на великій швидкості. Цей автомобіль патрульні передали в орієнтування своїм колегам, які перекрили одразу кілька вулиць міста.

Згодом на перетині вулиць Чернігівської–Пекарської водій не впорався з керуванням та врізався у паркан одного з університетів. При перевірці на стан алкогольного сп'яніння виявилося, що у крові порушника – 1,39 проміле алкоголю.

Окрім того, патрульні дізналися, що водій є громадянином Сирії. На чоловіка склали протокол за скоєну ДТП за невиконання вимоги патрульних про зупинку та керування автомобілем у стані сп'яніння.

Нагадаємо, у Києві водій КІА збив на смерть школяра на нерегульованому переході. Очевидці розповіли, що хлопчик переходив дорогу по пішохідному переходу, автомобіль "Газель" зупинився, щоб пропустити дитину, а KIA - ні.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація