У Львові тихцем провели засідання суду щодо обвинувачуваного у справі Грибовицького сміттєзвалища

У Львові тихцем провели засідання суду щодо обвинувачуваного у справі Грибовицького сміттєзвалища

Фото: УНІАН

Юрія Голеця звинувачують у службовій недбалості.

У Галицькому районному суді Львова тихцем провели перше підготовче засідання у справі посадовця Львівського міськради Юрія Голеця, якого підозрюють у службовій недбалості через яку загинули люди, повідомляє ТСН.

Слухання було призначено на 10 ранку і ця інформація була на сайті суду. Утім його провели поспіхом, на годину раніше, без присутності журналістів. Чому так сталось, головуючий суддя Наталя Зубик не пояснила. Вона зачинилась у своєму кабінеті. Секретар судового засідання, яка має повідомляти про зміни часу слухання, теж не захотіла нічого пояснювати. А от помічник судді сказав, що засідання провели на годину раніше, бо раніше зібрались усі учасники процесу.

"Взагалі такого не практикується і це взагалі я перший раз від вас про таке чую. Не знаю чому, можливо це була технічна помилка, але якщо засідання на сайті оприлюднено в 9, то воно має відбуватись в 9 годині, якщо о 10, то о 10", - повідомив спікер Галицького районного суду Віталій Стрельбицький.

Нагадаємо, екс-очільника міського управління ЖКГ Юрія Гольця підозрюють у службовій недбалості, через яку влітку минулого року на Грибовицькому сміттєзвалищі загинуло четверо людей. Ще одне провадження проти посадовця відкрили у листопаді, тоді його упіймали на хабарі 80 тисяч гривень. Щоб не чекати на результати слідства за гратами, Голець сплатив заставу – два мільйони гривень.

Гройсман вирішив, що робити із Грибовицьким сміттєзвалищем

Гройсман вирішив, що робити із Грибовицьким сміттєзвалищем

Повʼязані теми:

Наступна публікація