У Львові водій маршрутки на швидкості влетів у дерево: 19 постраждалих

За словами очевидців, чeрeз пeрeднє скло вилeтіла жінка та двeрима притиснуло дeкількох людeй.

Сьогодні, 23 жовтня, о 9:35 на вулиці Зеленій, маршрутка №292 сполученням "Львів - Романів" на швидкості в'їхала у дерево.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Варта1.

"Кінець Зеленої. Виїзд зі Львова. Маршрутка влетіла в дерево. Деталі не відомі. Рух ускладнено. Поліція і швидка на місці", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що до лікарні госпіталізували водія та 12 пасажирів.

Також у коментарі 032.ua речниця ГУ Національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська розповіла, що за попередніми даними, водій автобуса не впорався із керуванням, внаслідок чого скоїв зіткнення із деревом та відбулось перекидання транспорту. На момент ДТП, в салоні автобуса перебувало 20 людей.

За її словами, внаслідок аварії госпіталізовано 13 людей, серед постраждалих є двоє дітей.

Також, одна зі свідків ДТП Соломія Бернацька у Facebook написала, що в однієї жінки розірвана нога, а водій прийняв весь удар на себе.

"Тільки що була свідком аварії, що сталася на вулиці Зeлeній (за мостом що коло заводу Іскра) водій на всій швидкості врізався у дeрeво. Чeрeз пeрeднє скло вилeтіла жіночка, двeрима притиснуло дeкількох людeй, дужe багато постраждалих, щe одній пані повністю розірвало ногу, водія так і нe змогли дістати з крісла(він прийняв удар на сeбe)Слава Богу всі члeни маршутки у якій я була зрeагували швидко, викликали швидку, відкрили заблоковані двeрі і надали пeршу допомогу постраждалим", - написала вона.

Зазначимо, пізніше стало відомо, що усього постраждало 19 людей. Потерпілі, здебільшого, отримали переломи й забої. Двох постраждалих після надання першої допомоги відпустили додому. За словами очевидців, на дорогу раптово вибіг пішохід і, щоб не збити людину, водій різко вивернув кермо. Як наслідок, транспорт вилетів на тротуар та врізався у дерево.

Нагадаємо, внаслідок аварії в Лондоні постраждали 26 людей. Вони травмувалися, коли двоповерховий автобус врізався в залізничний міст. Інцидент стався на світанку. На місце події одразу приїхали рятувальники та медики.

Більшості потерпілих допомогу надали на місці, п'ятеро пасажирів потрапили до лікарні. Загроз життю будь-кого з них немає. Причини аварії наразі не зрозумілі. Поліція розпочала розслідування всіх обставин ДТП. Автобус, що врізався в міст, належить компанії, яка здає транспорт в оренду для проведення приватних заходів.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація