У Львові заповнена людьми маршрутка перекинулася після зіткнення з мікроавтобусом, є травмовані

За попередньою інформацією, водій буса був п'яним.

У Львові у середу заповнена людьми маршрутка №131 перекинулася після зіткнення із мікроавтобусом. Внаслідок ДТП травмувалися п'ятеро осіб.

Про це повідомляє депутат місцевої ради Ігор Зінкевич.

За його словами, аварія сталася на вул. Шевченка біля АЗС близько 17.30. За попередньою інформацією, водій мікроавтобуса Mercedes не пропустив маршрутку, яка їхала по головній дорозі.

Внаслідок ДТП травми отримали п'ятеро осіб, трьох з них госпіталізували до лікарні. Загалом у маршрутці перебувало близько 20 осіб, повідомляє ZAXID.NET.

За інформацією видання, винуватець ДТП сів за кермо п'яним. Депутат Зінкевич повідомляє, водій Mercedes перебував у стані алкогольного спяніння 1.16 проміле.

Нагадаємо, у Чернігові на вулиці Любецькій маршрутка на повному ходу врізалась у тролейбус, постраждали 12 осіб. У тролейбуса впали струмоприймачі, жінка-водій піднялась на драбину, щоб їх полагодити. У цей момент у тролейбус влетіла маршрутка. Унаслідок потужного удару жінка впала з драбини, її у тяжкому стані госпіталізували до однієї з чернігівських лікарень. Окрім цього постраждали 11 пасажирів маршрутки.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація