У магазинах Миколаєва почали безкоштовно роздавати хліб для нужденних

У магазинах Миколаєва почали безкоштовно роздавати хліб для нужденних

Фото: УНІАН

Містяни активно відгукнулися на акцію.

Полички із безкоштовним хлібом з'явилися у магазинах Миколаєва, йдеться в ТСН.16.45.

Тут пенсіонери і малозабезпечені люди можуть просто взяти товар без грошей. Соціальну ініціативу започаткували самі ж магазини. Вони пропонують людям, які хочуть допомогти нужденним, купувати хліб і класти його на соціальні полички. Крамниці і самі діляться товаром.

Містяни активно відгукнулися на акцію. Полички постійно поповнюються. Причому, люди кладуть туди не тільки хліб, а й інші продукти. Ініціатива сподобалась і пенсіонерам. Вони спершу не повірили, що їжу тут можна взяти безкоштовно. Кажуть, для них це велика допомога.

"Люди, у яких пенсія по тисячу гривень, давайте чесно, навіть булка за 6 грн для них - це серйозна витрата. Якщо мені це, за великим рахунком, нічого не варто, чому ж ні", - каже відвідувачка магазину.

В Україні дорожчають хлібо-булочні вироби, собівартість яких напряму залежить від долара. Вартість соціального білого батона за зиму додала 20%. Подорожчав і чорний хліб.

Про це йдеться в сюжеті програми ТСН.Тиждень, журналісти якої постійно моніторять ціни на продукти в одній із загальноукраїнських торгових мереж.

Полички із безкоштовним хлібом з'явилися у магазинах Миколаєва

Полички із безкоштовним хлібом з'явилися у магазинах Миколаєва

Повʼязані теми:

Наступна публікація