У Маріуполі маленькі діти дві доби просили з вікна їжу в перехожих

У Маріуполі маленькі діти дві доби просили з вікна їжу в перехожих

Фото: fotodeti.com

Люди почали годувати дітей через вікно 1 поверху.

У Маріуполі патрульні врятували дітей, які з вікна просили у перехожих їсти.

Про це повідомляє Патрульна поліція України у Facebook.

Зазначається, що патрульні прибули за викликом обурених громадян і побачили малолітніх роздягнених дітей на підвіконні, які просили їсти у перехожих.

За словами сусідів, малеча вже протягом другої доби сиділа удома на самоті. Зрештою люди почали годували дітей через вікно 1 поверху.

За кілька хвилин на місце прибула 28-річна мати дітлахів. Вона пояснила правоохоронцям, що ходила до магазину, а потім вирішила піти в гості і забарилась.

Патрульні негайно викликали на місце працівників ювенальної превенції, які склали на жінку адмінпротокол за недбале ставлення до дітей. Після цього 2-річного хлопчика і його 4-річну сестру разом із матір'ю доправили до працівників органу опіки та піклування.

У Маріуполі патрульні врятували голодних дітей, які з вікна просили їжу в перехожих Патрульні прибули за викликом обуре...

Опубліковано Патрульна поліція України 20 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше перехожі та поліцейські у Луцьку відвернули трагедію. У вікні сьомого поверху люди побачили маленького хлопчика, який стояв на підвіконні і голосно просив їсти для себе та братика. Перехожі викликали копів. Ті з'ясували, що у зачиненій квартирі двоє діток 4-х та 5-ти років. Говорили з малечею через двері, просили не підходити до вікна, бо його нижня частина була відчинена. 

У Луцьку маленький хлопчик міг випасти з сьомого поверху, бо дуже хотів їсти

У Луцьку маленький хлопчик міг випасти з сьомого поверху, бо дуже хотів їсти

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація