У Маріуполі окружні дільниці охороняють військові на бронетехніці

У Маріуполі окружні дільниці охороняють військові на бронетехніці

Фото: Громадське радіо

У місті на 4 дільницях голосують військові.

У Маріуполі окружні виборчі комісії взяли під охорону військові на бронетехніці, повідомляє Громадське радіо.

Напередодні броньований автомобіль помітили біля дільниці №58, що палац культури "Молодіжний" на вулиці Харлампіївьскій. Такий патруль виставили, бо виборча комісія ця комісія – важливий об'єкт, повідомили військові. Загалом у Маріуполі дві окружні комісії, які об’єднують 215 виборчих дільниць.

Усі окружні та дільничні комісії працюють у штатному режимі, повідомив секретар Маріупольської міської ради Степан Махсма. У Маріуполі на чотирьох спеціальних дільницях голосуватимуть військові. Кабінки для голосування там обладнані у наметах при військових частинах.

У неділю, 21 квітня в Україні проходить другий тур виборів президента України. За крісло глави держави змагаються Володимир Зеленський і чинний президент Петро Порошенко. 

Нагадаємо, 31 березня в Україні відбувся перший тур виборів президента України. Через тиждень ЦВК офіційно оголосила результати голосування. Згідно з результатами підрахунку 100% бюлетенів, до другого туру проходять Володимир Зеленський (30,24%) і Петро Порошенко (15,95%). 19 квітня вони провели дебати на НСК "Олімпійському".

Передвиборчі дебати: як усе розпочиналося на "Олімпійському"

Передвиборчі дебати: як усе розпочиналося на "Олімпійському"

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація