У Маріуполі окупанти планують знести цілий квартал біля "Азовсталі": мапа

У Маріуполі окупанти планують знести цілий квартал біля "Азовсталі": мапа

мапа / "Яндекс"

Росіяни мають намір знести квартал у Лівобережному районі міста.

У окупованому Маріуполі загарбники планують знести цілий квартал біля заводу "Азовсталь".

Про це повідомили в Маріупольській міській раді.

"Росіяни та колаборанти прагнуть повністю доруйнувати українське місто. Мапу із планами руйнації на базі "Яндексу" оприлюднили пропагандистські пабліки. Згідно із ними - у планах знести повністю квартал біля заводу "Азовсталь" у Лівобережному районі міста. Це Морський бульвар та вул. Азовстальська", - йдеться у повідомленні.

мапа / "Яндекс"

За даними міської ради, в цьому кварталі досі живуть мирні жителі. Вони залишаються у напівзруйнованих будинках без світла, газу та опалення.

"Таким чином, окупанти продовжують свої намагання доруйнувати Маріуполь. Регулярно знищуються багатоповерхівки, які росіяни цілеспрямовано бомбили під час облоги", - йдеться у повідомленні.

Ситуація в Маріуполі

Мешканці окупованого Маріуполя скаржаться, що у будинках досі немає не лише опалення, але й газу та електрики. Люди замерзають, а електрообігрівачами, які роздають окупанти, не можуть скористатися. "Так, окупанти продовжують геноцид мирного населення Маріуполя. У місті повний колапс та справжній холодомор", - повідомили у Маріупольській міській раді.

До того ж, жителі Маріуполя влаштували голодний бунт через спробу Червоного Хреста скасувати надання гуманітарної допомоги.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Війна Росії проти України
Наступна публікація