У Мелітополі СБівець на смерть збив п'яного пішохода

Співробітник спецслужби не порушував правила дорожнього руху, не перевищував швидкісний режим та був тверезий.

У Мелітополі Запорізької області на вулиці Ломоносова трапилася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля, за кермом якого був співробітник СБ України.

Про це повідомляє СБУ на своїй сторінці у Facebook.

Як відомо, двоє людей - люди без певного місця проживання намагалися перебігти дорогу. Один з них, побачив автомобіль, не став ризикувати, інший вибіг під колеса. Обидва були в нетверезому стані. Від отриманих травм пішохід помер на місці ДТП. Водій іномарки був тверезий. Ним виявився співробітник служби безпеки. Він тут же викликав швидку і поліцію на місце ДТП.

"За попередніми висновками експертів, співробітник спецслужби не порушував правила дорожнього руху та не перевищував швидкісний режим. Обстеження лікарями Мелітопольського наркологічного диспансеру засвідчило, що офіцер СБУ не вживав алкогольні напої", - йдеться у повідомленні.

За фактом ДТП було розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у Києві на Оболоні сталася масштабна ДТП, в результаті якої постраждали три людини. Про це повідомив кореспондент ТСН. Пригода сталася на вулиці Новокостянтинівській. Водій Isuzu намагався оминути двох п'яних пішоходів, які перебігали дорогу, та врізався у зустрічну Subaru.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація