У Мережі показали фото понівеченої військової автівки, що перекинулась у Запоріжжі

В аварії загинув сержант, який був за кермом, важко постраждалого молодшого лейтенанта довелося вирізати з купи металу.

Один військовослужбовець загинув, ще один госпіталізований із тяжкими травмами у результаті ДТП на трасі Харків-Сімферополь, йдеться у сюжеті ТСН.Ранок.

Військовий КрАЗ із двома контрактниками за нез’ясованих поки обставин на повній швидкості вилетів на узбіччя та перекинувся у Запоріжжі.

Сержант, який перебував за кермом, загинув на місці, молодшого лейтенанта довелося буквально вирізати з понівеченої кабіни. Його доправили до центру екстремальної медицини, за словами лікарів, офіцер народився у сорочці. Попри важкі травми, його життю нічого не загрожує.

КрАЗ вдалося поставити на колеса лише з допомогою рятувальників, для цього їм знадобилося декілька годин.

Вантажівку забрали представники військової прокуратури, які разом із військовою службою правопорядку розслідуватимуть причини ДТП. Інцидент наразі не коментують.

За інформацією ТСН, КрАЗ належав 10-й гірсько-штурмовій бригаді Збройних сил. За попередніми даними, військові прямували до місця дислокації частини на Донбасі.

Нагадаємо, раніше на Львівщині на трасі Київ-Чоп перекинувся бензовоз із напівпричепом. Через аварію на дорогу витікло пальне.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація