У Мережі розгорівся скандал через картоплю для бійців АТО, яку продали до ресторану

У Мережі розгорівся скандал через картоплю для бійців АТО, яку продали до ресторану

Фото: Reuters

Картоплю збирали школярі на Рівненщині.

В один з ресторанів Києва привезли мішок картоплі, яка була зібрана для бійців АТО.

Про це у своєму пості в Facebook, який вже викликав резонанс, повідомив користувач Андрій Риштун.

У профілі його сторінки вказано, що він є працівником ресторану китайської кухні ВАО. Туди, ймовірно, й було привезено мішок картоплі.

“Сьогодні в ресторан привезли мішок картоплі. В меню такої страви немає, але для персоналу готується. Відкривши і висипавши його, всередині знаходим скручений в трубочку папірець, перемотаний синьою та жовтою стрічками. Папірець поклали в пакетик, так, щоб не пошкодився. Розгортаєм його і та-дааааааам... записка воїнам на сході. Мішок той збирали діти з вчителями у школі на Рівненщині, але хтось вирішив, що замість доставити його до місця призначення, вигідніше для себе буде продати той мішок. Так і живем”, - написав Риштун.

Сьогодні в ресторан привезли мішок картоплі. В меню такої страви немає, але для персоналу готується. Відкривши і висипав...

Опубліковано Andriy Ryshtun 29 грудня 2017 р.

Наприкінці посту він зауважив, що “історія матиме продовження”. Чоловік пояснив, що необхідно знайти “підприємця”.

Фото: Facebook/Andriy Ryshtun

Пост вже набрав більше 4 тисяч репостів та сотні реакцій. Користувачі навіть скидують контакти тих, хто міг би бути відповідальним за відправлення продуктів.

Нагадаємо, що раніше у Мережі спалахнув скандал через небезпечні хлопавки, які нібито були придбані у магазинах "АТБ". За словами користувачів соцмереж, всередині хлопавок містяться залізні деталі, які потім вилітають разом з конфеті. Згодом новини про небезпечні хлопавки з’явилися в різних містах України: Сумах, Одесі, Києві та ін.

Повʼязані теми:

Наступна публікація