У Мережі впізнали "тітушок", які 9 травня побили ветеранів АТО у Дніпрі

Дехто з "тітушок" уже видалив свої сторінки із соцмереж. 

У Мережі оприлюднили прізвища шістьох активістів спортивної зовнішності, які 9 травня були учасниками сутичок у Дніпрі.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст Родіон Шовкошитний.

Згідно з інформацією громадських активістів,  ними були Ваня Джоболда, Руслан Дудаєв, Володимир Шевченко, Антон Маковецький, Орхан Аскерадзе, Влад Бондарук.

"Джоболда був першим. Потім знайшли Дудаєва. Цей дуже-дуже розумник запилив селфач у той же день, після побиття АТОвців, де затегав ще двох своїх друзяк - Шевченка і Маковецького. Обох впізнали на відео за їхнім одягом. Маковецький репостнув фотку собі", - написав Шовкошитний.

Окрім того, він зауважив, що Джоболда, Дудаєв та Бондарук вже повидаляли свої сторінки із соціальних мереж.

Нагадаємо, 9 травня в Дніпрі сталася бійка між "тітушками" і ветеранами АТО: все це відбувалося на очах у поліції. Конфлікт через заборонену символіку виник спочатку з соціалістами і загострився після того, як колоною рушили представники "Опозиційного блоку". Невідомі розпилили сльозогінний газ. А потім у бійку втрутився супровід народного депутата Олександра Вілкула - у всіх були однакові помаранчеві наклейки на одязі. Українські активісти стверджують, що співробітники поліції допомагали бити їх разом з "тітушками".

Після заворушень глава МВС Арсен Аваков підписав наказ про звільнення з посади начальника управління поліції Дніпропетровської області генерала Ігоря Репешка, начальника міського управління поліції Дніпра полковника Андрія Бідило і відповідних заступників із забезпечення громадської безпеки.

За інформацією генпрокурора, у Дніпрі у райвідділі поліції перебуває 12 "тітушек", які брали участь в зіткненнях з ветеранами АТО під час Дня перемоги над нацизмом.

Після сутичок у Дніпрі Аваков звільнив керівників обласної та міської поліції

Після сутичок у Дніпрі Аваков звільнив керівників обласної та міської поліції

Повʼязані теми:

Наступна публікація