У Миколаєві через розпорошення невідомої речовини зі школи евакуювали сотні дітей

У Миколаєві через розпорошення невідомої речовини зі школи евакуювали сотні дітей

Фото: Управління ДСНС у Миколаєвській області

Фахівці намагаються з’ясувати джерело різкого запаху.

У Миколаєві через розпорошення невідомого аерозолю із різким запахом евакуювали близько 400 учнів школи у Заводському районі.

Про це повідомили у ГУ ДСНС України області.

"На місце прибули хіміки Головного управління на пересувній хіміко-радіологічній лабораторії, чергова зміна оперативно-координаційного центру та відділення Державного воєнізованого гірничо-рятувального (аварійно-рятувального) загону ДСНС України", - йдеться у повідомленні.

За попередніми даними, 32 дітей доправили до лікувальних закладів з метою уточнення стану здоров’я. Життю дітей загрози немає. 

Наразі спеціалісти продовжують обстежувати будівлю школи, заміри не виявили небезпечних речовин. На місці працюють бригади швидкої медичної допомоги, співробітники поліції.

Нагадаємо, 8 травня під час шкільної лінійки у Черкасах трапився випадок отруєння. Лікарі констатували, що в дітей і дорослих спостерігається інгаляційна токсична реакція. Отруєння відбулося локально на території, де відбувалася лінійка, - постраждалих за межами школи немає.

Того самого дня у Новомосковську у загальноосвітній школі №6 на лінійці, приуроченій до Дня пам`яті та примирення, стало зле 19 школярам.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація