У Миколаєві десантники знайшли наляканого до шоку школяра, який зник напередодні з незнайомцем

У Миколаєві десантники знайшли наляканого до шоку школяра, який зник напередодні з незнайомцем

Медики кажуть, що в дитини нема тілесних ушкоджень, але з нею працюють психологи.

У Миколаєві знайшли 10-річного хлопчика, який зник напередодні. Школяра кудись повів незнайомий чоловік, після чого дитину шукали всю ніч рідні, поліція, сусіди та військові, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Хлопчика знайшли у лісосмузі на околиці міста. Військові спершу побачили шкільні речі, а потім і саму дитину, яка лежала в кущах. У це місце десантників завів автомобільний слід, яким вони йшли. "За свідченнями маленького 10-річного хлопчика, його друга, він казав, що останній раз бачили там, бачили сліди машини. Скоріш за все, його вивезли туди машиною", - каже старший лейтенант 79-ї десантно-штурмової бригади Василь Савчак.

У Миколаєві хлопчик отримав сильну психологічну травму після викрадення незнайомцем

У Миколаєві хлопчик отримав сильну психологічну травму після викрадення незнайомцем

Він разом із товаришем по службі побачили у траві розкидані шкільні речі, а потім і самого хлопця, який лежав нерухомо. Федір Мокан, сам батько двох дітей, одразу кинувся до малого. "Приставив пальця до шиї – виявилося, живий! Я швидко його підняв на руки – він кричав "не чіпайте мене". Я почав його заспокоювати, кажу: поїдемо до мами, до тата – він іще кричав, потім якось заспокоївся. Таке враження, наче я знайшов свою дитину", - зізнався старший солдат 79-ї десантно-штурмової бригади.

Десантники кажуть, що хлопчик був одягнений, але змерзлий, змучений і в подряпинах. Дитину передали медикам. "Обстежений усіма фахівцями. Жодних фізичних травм, ніяких розривів – нічого у дитини немає", - розповів речник обласного управління охорони здоров'я Юрій Багрянцев.

Однак школяр отримав сильну психологічну травму та перебуває в шоковому стані, практично не говорить. Тож поліція з дитиною поки що навіть не спілкувалася. "Наразі з хлопчиком працюють медики та психологи. Після чого з хлопчиком будуть розмовляти правоохоронці і з'ясовувати всі обставини його зникнення", - пояснила інспектор Інгульського відділу поліції Миколаєва Антоніна Лашта. Зараз правоохоронці опитують усіх, хто бачив хлопчика перед зникненням, а також шукають очевидців.

Кореспондент ТСН Лілія Родіна

Повʼязані теми:

Наступна публікація