У Миколаєві невідомі в масках забрали у чоловіка сумку з двома мільйонами гривень

У Миколаєві невідомі в масках забрали у чоловіка сумку з двома мільйонами гривень

Фото: УНІАН

Нападників шукають, в регіоні проводиться спеціальна поліцейська операція "Сирена".

У Миколаєві озброєні злочинці в масках вкрали у чоловіка два мільйони гривень саме тоді, коли він вийшов з віділення банку.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління Національної поліції в Миколаївській області.

"Сьогодні, 16 квітня, близько 14:00, за попередньою інформацією, троє зловмисників в масках, погрожуючи зброєю, відібрали у потерпілого сумку з близько двома мільйонами гривень, коли той вийшов з відділення банку на проспекті Миру", – розповіли правоохоронці.

З місця події злочинці зникли на автомобілі Opel сріблястого кольору. Нападників шукають, в регіоні проводиться спеціальна поліцейська операція "Сирена".

"За цим фактом слідчі Інгульського відділу поліції почали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 КК "Розбій", що карається позбавленням волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років з конфіскацією майна. Тривають першочергові слідчі дії, всі обставини злочину встановлюються", – відзначили в поліції.

Правоохоронці також просять громадян, які можуть допомогти в розшуку автомобіля або володіють інформацією про злочинців, повідомити за телефоном 102.

Нагадаємо, на минулому тижні у середмісті Харкова невідомі підірвали та пограбували банкомат.  Апарат із видачі готівки був вмонтований у фасад супермаркету. Вибуховою хвилею повибивало всі шибки та потрощило двері. Минулося без потерпілих. Правоохоронці змогли вистежити злочинців і затримали, а гроші віддали банку. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація