У Миколаєві поліцейські за півгодини спіймали ґвалтівника 15-річної дівчини

Потерпіла дала детальний опис татуювань кривдника.

У Миколаєві колишній ув'язнений зґвалтував 15-річну дівчину, проте його оперативно затримали правоохоронці.

Про це поліція Миколаївської області інформує у Facebook.

Потерпіла розповіла правоохоронцям, що, повертаючись додому, йшла через парк, коли до неї підійшов незнайомий чоловік та, погрожуючи, затягнув її у чагарники, де наказав роздягнутися та зґвалтував її. Після скоєного злочинець відібрав одяг та два мобільних телефони дівчини та звелів їй сидіти тихо і забрати речі з-під пішохідного мосту через десять хвилин.


Через деякий час потерпіла почала кликати на допомогу, на що відгукнулись перехожі, які віддали неповнолітній свій одяг та допомогли зателефонувати її батькові, який, не гаючи часу, звернувся до поліції.

3-річна дівчинка розповіла мамі, що її зґвалтували в дитячому садочку

3-річна дівчинка розповіла мамі, що її зґвалтували в дитячому садочку


Потерпіла надала правоохоронцям детальний опис зовнішності її кривдника. До пошуку злочинця були залучені співробітники Центрального відділу поліції, патрульної поліції, кінологічна служба, що забезпечило оперативне затримання зловмисника. Вже через півгодини один із нарядів патрульної поліції побачили схожого чоловіка, який, перебуваючи на автостанції, намагався залишити обласний центр.


За півгодини після повідомлення про зґвалтування 15-річної дівчини поліцейські затримали злочинця (ФОТО, ВІДЕО) 23 липн...

Опубліковано Поліція Миколаївської області 24 липня 2017 р.

Ґвалтівником виявився 46-річний місцевий мешканець, який неодноразово відбував покарання у місцях позбавлення волі за аналогічні злочини – за гратами він провів 19,5 років, двічі засуджений за зґвалтування (на 7 та 4 роки з 19,5). З місць позбавлення волі був звільнений три роки тому.


Розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст. 152 КК України "Зґвалтування неповнолітньої", що карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років.

Нагадаємо, майже два тижні в Івано-Франківську шукали безвісти зниклу 24-річну болгарку, студентку місцевого медичного університету. Дішлі Еля Зія зникла в ніч проти 1 червня. Кілька днів друзі марно шукали її самотужки, потім зрештою звернулися до поліції. Правоохоронці, Нацгвардія, рятувальники обнишпорили ліси, поля, закинуті будинки, опитали десятки її знайомих. Елю знайшли за 50 кілометрів від Івано-Франківська – її тіло лежало у валізі на дні глибокого озера. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація