У Миколаєві штурмували квартиру з озброєним злочинцем

У Миколаєві штурмували квартиру з озброєним злочинцем

Фото: Getty Images

Чоловіка переслідували після пограбування і поранення місцевого підприємця.

У Миколаєві затримали двох злочинців 48-і і 50-ти років, які поранили місцевого бізнесмена з обріза рушниці і відібрали у нього 275 тис. грн і 5 тис.доларів.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області, напад сталося 30 червня близько 14:45 годин в магазині секонд-хенду.

"45-річний потерпілий з пораненнями в живіт і руку госпіталізований в лікарню. Чоловік отримав непроникаюче поранення в живіт, а також в кисть, яке призвело до ампутації пальця ", - повідомили в поліції.

Зловмисники зайшли в магазин відразу за потерпілим, влаштували стрілянину з обріза рушниці і травматичного пістолета, поранили підприємця та забрали її сумку з грошима.

Після скоєння злочину зловмисники почали тікати, проте поряд опинилися колишній і діючий працівники оперативної служби, які і почали переслідування злочинців. Одного затримали, а за іншим довелося підніматися в багатоповерхівку з поліцією і представниками прокуратури.

"Для здійснення штурму квартири і затримання злочинця додатково прибули бійці спецпідрозділу поліції КОРД. У квартирі були знайдені обріз рушниці, патрони, одяг, сумка з документами та особистими речами, яку зловмисники вирвали у потерпілого. Слідчими проводиться розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч.4 ст.187 КК України (розбій), яка передбачає покарання позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна", - розповів начальник управління карного розшуку ГУНП, полковник поліції Ігор Павлюк.

У поліції вважають, що ці ж чоловіки недавно здійснили інший збройний напад на магазин секонд-хенду у місті.

Повʼязані теми:

Наступна публікація