У Миколаєві від тортур врятували пса Мартіна, якому тепер шукають нових господарів

У Миколаєві від тортур врятували пса Мартіна, якому тепер шукають нових господарів

ТСН

Ветеринари запевнють, що собака здоровий.

Пес Мартін із Миколаєва у колишнього господаря був живою мішенню для відпрацювання бійцівських навичок для стаффордширського тер'єра. Пошматованого та скривавленого Мартіна, небайдужі привезли до міського центру захисту тварин. Він переніс кілька операцій та тривале лікування і нині шукає нового люблячого господаря, про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

"Служив живою мішенню у свого господаря, на якого він нацьковав стаффордширського тер'єра. Дивуюся цій людині, яка могла таке чинити твариною", - каже кінологиня центру захисту тварин Миколаєва Тетяна Зубрей.

Мартіна до міського центру захисту привіз чоловік, який сказав, що врятував його від власника, бо той знущався з собаки. Тоді пес був увесь у шрамах, із пошматованими ушима.

Трагічна доля чотирилапого: пес Мартін шукає нову родину, яка його любитиме

Трагічна доля чотирилапого: пес Мартін шукає нову родину, яка його любитиме

Ні себе, ні адресу господаря-ката, чоловік не назвав. Тому зоозахисники не змогли звернутися до поліції.

Нині Мартін здоровий за медичними та психологічними показниками. У центрі, як виявилося, місця для постійного проживання тварини немає. Але прогнати цього пса на вулицю не можуть, бо кажуть, що він там загине. Саме тому, інформацію про Мартіна розмістили у соціальних мережах.

Працівники центру зазначають, що Мартін буде вірним другом. Попри те, що пес переніс знущання, він спокійно поводиться не тільки з людьми, а й з іншими собаками.

"Дуже врівноважений, має хорошу, міцну психіку, добре серце", - зауважує кінологиня центру захисту тварин Миколаєва Тетяна Зубрей.

Лілія Родіна

Повʼязані теми:

Наступна публікація