У Миколаєві вишикувалися черги кандидатів у нову патрульну поліцію

У Миколаєві вишикувалися черги кандидатів у нову патрульну поліцію

Патрульні невдовзі з'являться на вулицях Миколаєва / Фото: Reuters

Анкети конкурсантів прийматимуть до 7 серпня. 

Набір до нової патрульної служби розпочали у Миколаєві. Охочих – безліч, а служитимуть у міській поліції 360 нових співробітників, йдеться в сюжеті ТСН.Ранок.

Анкета для претендентів нескладна – там лише загальні питання – вік, освіта, наявність судимостей. Складнощі для кандидатів почнуться після 1 вересня. Треба буде пройти тестування із загальних знань, скласти норми з фізичної підготовки, пройти військово-лікарську комісію, спеціальну перевірку та співбесіду. У МВС твердять, що до поліції потраплять лише найкращі.

Анкети прийматимуть до 7 серпня. Ще одна обов'язкова для кандидатів вимога - наявність української електронної скриньки – саме на неї до 1 вересня мають прийти запрошення.

"Дивився в новинах що набирають на поліцію нову і вирішив приїхати і влаштуватися. Думаю, все одно у внутрішніх військах служив, то піду спробую. Думаю, пройду", - розповів один з конкурсантів Вадим Мокросноб.

Подавати документи для участі у відборі деякі конкурсанти приходять із батьками.

"Трохи переживаю, маму взяла, як підтримку свою", - розповіла кандидатка Віта Комягіна.

Як повідомлялося раніше, днями одеситам показали нову патрульну поліцію. Перші патрулі виїдуть на вулиці міста вже на початку вересня. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація