У Миколаєві вівчарка пошматувала 79-річну господарку

У Миколаєві вівчарка пошматувала 79-річну господарку

Жінку намагалися врятувати сусіди, але не впоралися і викликали поліцію.

У Миколаєві вівчарка ледь не загризла до смерті свою господиню. Бабуся вивела собаку із вольєра, щоб там прибрати, а пес раптово на неї накинувся, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Сусіди розповідають, що почули моторошний жіночий крик і кинулися на допомогу. "Вона їй ледве руку не відгризла. Я взяв лопату і почав собаку бити, відганяти – вона не відходила. Три рази я вдарив її по голові лопатою, вона продовжувала її гризти", - розповів очевидець Леонід.

У Миколаєві вирішують долю вівчарки, яка ледь не загризла до смерті свою господиню

У Миколаєві вирішують долю вівчарки, яка ледь не загризла до смерті свою господиню

Зрозумівши, що самі не впораються, люди викликали поліцію. Патрульні прибули за кілька хвилин. Вони підтверджують, що пес був таким агресивним, що його було важко зупинити. "Намагався спершу кийком відігнати собаку – вона не реагувала. Потім застосував засіб "Терен". Тоді, зрозумівши, що спецзасоби не приносять результату, здійснив два постріли у собаку", - розповів про дії патрульного поліцейський речник Роман Шкуренко.

79-річну жінку з численними ранами забрала швидка, постраждала досі в шоковому стані і з журналістами не спілкується. "Рвані інфіковані рани верхніх кінцівок, вони лікуються дуже довго через те, що на них неможна шви накласти", - розповів головний лікар Миколаївської ЛШМД Олександр Дем'янов.

Сусіди розповідають, що це вже другий напад собаки на пенсіонерку. Пса завели її діти, але тварину нічому не вчили. Приструнити вівчарку намагалася лише старенька. Цього разу вона вигнала собаку з вольєра, щоб там прибрати, а пес напав. "Другий раз її гризе. Минулого року також погризла сильно", - каже сусід Леонід.

Пес також вижив і зараз знаходиться в міському притулку для тварин. Його прооперували, витягли кулю, стерилізували та перевіряють на сказ. Кінологи кажуть, що окрім поранення, тварина абсолютно здорова і спокійна. Вони вважають, що пенсіонерка її спровокувала, бо крім неї вівчарка ні на кого в родині за вісім років не нападала. "Вона могла її вдарити, штовхнути. Собака саме цього члена родини чомусь недолюблювала. Мені здається, не дотримується елементарна техніка безпеки, знаючи, що тварина так до тебе відноситься", - міркує керівник Центру захисту тварин Миколаєва Людмила Ткач.

Кореспондент ТСН Лілія Родіна

Повʼязані теми:

Наступна публікація