У Миколаєві загорівся інтерсіті “Херсон-Київ”

У Миколаєві загорівся інтерсіті “Херсон-Київ”

Охоплений вогнем локомотив від’єднали від вагонів і відігнали на безпечну відстань.

У Миколаєві надвечір вівторка, 13 серпня, сталася пожежа на залізниці. Там близько 17:20 загорівся локомотив  потягу інтерсіті сполученням “Херсон-Київ”.

Фото: Державна служба України з надзвичайних ситуацій у Миколаївській області

Як повідомляють у регіональному відділенні ДСНС, виклик рятувальники отримали на залізничний вокзал "Миколаїв-Пасажирський". Туди скерували два відділення пожежно-рятувальної частини та чергову зміну оперативно-координаційного центру.

На місці було встановлено щільну задимленість кабіни тепловозу та генераторного відсіку. "Локомотив одразу відчепили та відігнали на безпечну відстань. На гасіння вогню подано генератор піни середньої кратності та два водяні столи на охолодження", - повідомляють рятувальники.

Вони зуміли вже о 17:42 локалізувати пожежу. Остаточно вона була ліквідована о 17:52. Площа займання оцінена в 25 квадратних метрів. Постраждалих унаслідок інциденту немає. "Від ДСНС задіювалось 12 осіб особового складу та 3 одиниці техніки. Додатково залучалась відомча пожежна охорона та пожежний поїзд від залізничного вокзалу", - розповіли в службі порятунку.

Швидкісний потяг зламався посеред поля – пасажири прочекали близько 2 годин

Швидкісний потяг зламався посеред поля – пасажири прочекали близько 2 годин

Повʼязані теми:

Наступна публікація