У Миколаєві застрелився відомий військовий льотчик

У Миколаєві застрелився відомий військовий льотчик

Владислав Волошин / Фото: УНІАН

Волошин очолював місцевий аеропорт.

Сьогодні, 18 березня, у Миколаєві у власній квартирі скоїв самогубство 29-річний військовий льотчик та виконувач обов'язків глави миколаївського аеропорту Владислав Волошин. Про це повідомляють "НикВести".

Інформацію про самогубство підтвердили у місцевій поліції, однак прізвища самогубці не називали.

За даними правоохоронців, його родина знаходилась вдома, а постріл з кімнати почула дружина.

"На місце події прибули медики та слідчо-оперативна група Інгульського відділу поліції. Постраждалий був терміново госпіталізований, але у лікарні швидкої медичної допомоги помер від отриманих ушкоджень", - йдеться у повідомленні прес-служби Миколаївської поліції.

За попередніми даними, чоловік вистрілив з бойового пістолету марки ПМ без номерних знаків. Зброя вилучена та направлена на проведення експертизи до НДЕКЦ в Миколаївській області. За свідченнями родичів, загиблий останнім часом був у пригніченому стані та висловлював тривожні наміри. За фактом самогубства розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 ККУ "Умисне вбивство", як того вимагає процедура у подібних випадках. Ведеться слідство.

Миколаївські ЗМІ відзначають, що Волошин був одним з героїв АТО, був нагороджений орденом "За мужність" ІІІ ступеня.

Нагадаємо, нещодавно у центрі Рівного застрелився чоловік. 33-річний самогубця вистрілив собі в голову із саморобної зброї. Місцеві ЗМІ писали, що внаслідок інциденту чоловікові знесло півчерепа. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація