У Миколаєві чоловік планував підірвати багатоквартирний будинок: що йому загрожує

Підозрюваний нібито відкрив газ у квартирі, де перебувала його матір.

У четвер, 3 вересня, у Миколаєві затримали чоловіка, якого підозрюють у спробі підриву багатоквартирного будинку на вулиці Нікольській.

Підозрюваний нібито відкрив газ у квартирі, де перебувала його матір, повідомили в Головному управлінні Національної поліції у Миколаївській області.

Зазначається, що на спецлініцію "102" зателефонував один із мешканців вказаного будинку. Він розповів, що почув від сусіда про план підірвати власну квартиру.

Поліціянти, які прибули на місце події, відчули запах газу та провели екстрену евакуацію. Незабаром до квартири повернувся підозрюваний.

"40-річний чоловік стверджує, що такого не робив, адже проходив лікування у медичному закладі. Зі слів його матері, він дійсно перебуває на певному медичному обліку, маючи розлади здоров’я", - розповіли правоохоронці.

У поліції розпочали кримінальне провадження за фактом замаху на умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом, який заподіяв майнову шкоду в особливо великих розмірах, або спричинив загибель людей чи інші тяжкі наслідки.

Якщо провину доведуть, чоловіка можуть ув'язнити на строк від трьох до десяти років. 

Раніше у Житомирській області невідомі підірвали залізничну колію, якою рухався потяг сполученням "Барбари - Коростень" із вантажем паливно-мастильних матеріалів.

У Житомирі підірвали потяг з пальним

У Житомирі підірвали потяг з пальним

Повʼязані теми:

Наступна публікація