У Миколаївській області матір до напівсмерті побила свою однорічну дитину

У Миколаївській області матір до напівсмерті побила свою однорічну дитину

Фото: ТСН.ua

Жінка перебуває на обліку соцслужби.

У Миколаївській області матір підозрюють у побитті своєї однорічної доньки. На момент інциденту жінка нібито була п'яною. У дитини, яка плакала на руках матері, виявили численні гематоми. Соцслужби кажуть, що горе-матір вже позбавили батьківських прав щодо своїх чотирьох старших дітей. Найімовірніше, у неї заберуть і п'яту доньку, про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Поліцейські, патрулюючи уночі містом, почули дитячий плач та крики. Травмовану дитину вони знайшли на подвір'ї одного з будинків.

Дитину в матері одразу забрали. Дівчинка заспокоїлася лише на руках медсестри. Нині Настя в стані середньої тяжкості в лікарні. У неї, кажуть лікарі, закрита черепно-мозкова травма з множинними гематомами обличчя, тіла, голови.

"Гематоми були на губах, кров була засохла. На шиї були маленькі такі синячки наче, як хватали за шию", - розповідає Юлія Бондар, медсестра "швидкої допомоги" Казанківської лікарні.

Мешканку Миколаївській області підозрюють у побитті своєї однорічної дитини

Мешканку Миколаївській області підозрюють у побитті своєї однорічної дитини

На ранок матір приїхала до лікарні, де переконувала, що тієї ночі не вживала алкоголь і була твереза, а травми донька отримала через нещасний випадок.

"Не била я її. Впала вона з візочка. На шиї - поліцейський забирав, насильно з рук видирав, травмував. Я її пальцем не била. З візочка впала, не додивилась", - каже матір дівчинки Юлія.

Але у лікарні словам матері не вірять. Медики запевняють, що від падіння на землю були б садна.

Сусіди кажуть, що жінка з дитиною переїхала недавно. Наразі вона не працює і живе з дівчинкою на дитячі кошти.

У соцслужбі, своєю чергою, розповідають, що матір має ще чотирьох старших дітей, на яких позбавлена батьківських прав. Вони живуть у дитячому будинку сімейного типу. Коли народилася Настя, запевняють, що постійно інспектували жінку. За їхніми словами, жодних інцидентів до цього не було. Нині її знову планують позбавити батьківських прав.

Соцслужба вже направила листа до лікарні, аби ізолювати матір від дитини. Поліція чекає результатів експертизи, щоб жінка понесла ще й кримінальну відповідальність за побиття.

Повʼязані теми:

Наступна публікація