У Миколаївському СІЗО загадково помер соратник кримінального авторитета “Мультика”

У Миколаївському СІЗО загадково помер соратник кримінального авторитета “Мультика”

Фото: http://nikvesti.com

За фактом смерті Дмитра Леонова поліція розпочала кримінальне провадження.

У п’ятницю, 23 березня, об 11.30 у камері Миколаївського слідчого ізолятора знайшли мертвим Дмитра Леонова, підозрюваного у справі кримінального атворитета “Мультика”.

Про це повідомляє прокуратура Миколаївської області.

37-річного Леонова знайшли без явних ознак насильницької смерті. Місцеве видання Преступности.Нет повідомляє, що вранці сусіди по камері не змогли його розбудити. Лікарі, які приїхали на місце події, лише констатували його смерть.

За фактом смерті Дмитра Леонова поліція розпочала кримінальне провадження, а прокуратура перевіряє законність виконання службових обов’язків працівниками СІЗО.

Нагадаємо, у Миколаївській області затримали членів небезпечної банди на чолі з її лідером "Мультиком", яких підозрюють у скоєнні низки злочинів. Затримано 5 осіб, в тому числі - лідер стійкої злочинної організації Михайло Титов, відомий у кримінальному середовищі як "Мультик".

Затримані підозрюються у створенні злочинної організації, яка впродовж 2008 - 2017 років займалася погрозами вбивством, позбавленням волі людей, рекетом, рейдерством, автовикраданнями, привласненням майна та державних коштів.

Члени ОЗГ встановили контроль за діяльністю політичних партій та вплив на прийняття рішень посадовими особами органів державної влади та місцевого самоврядування, підтримували стійке ієрархічне об'єднання в місцях позбавлення волі Миколаївської області.

Кримінальному авторитету "Мультику" у Маріуполі обиратимуть запобіжний захід

Кримінальному авторитету "Мультику" у Маріуполі обиратимуть запобіжний захід

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація