У Міносвіти назвали переваги Всеукраїнської школи онлайн для батьків

У Міносвіти назвали переваги Всеукраїнської школи онлайн для батьків

Фото: УНІАН

У відомстві закликали батьків допомогти дітям із реєстрацією на сайті онлайн-платформи.

Платформа "Всеукраїнська школа онлайн" (ВШО) допоможе легко організувати процес навчання дітей. Вона має низку переваг і для батьків.

Про це у суботу, 26 грудня, повідомляє пресслужба Міністерства освіти і науки України на своїй сторінці у Facebook.

"Всеукраїнська школа онлайн для батьків – це, нарешті, спокій. Ви можете бути впевненими в якості знань, тому що всі матеріали відповідають державним освітнім стандартам та календарному плану. Увесь контент пройшов ретельну та багаторівневу експертизу. Вчителі, які працювали над створенням курсів – відеоуроків, матеріалів та тестів – фахівці з усієї країни, які пройшли професійний відбір, а також додаткове навчання з інклюзивності й недискримінації, ораторської майстерності та навіть вміння триматись перед камерами", — йдеться у повідомленні.

Ще однією великою перевагою ВШО у МОН вважають доступність платформи завжди й усюди. Так легше буде наздоганяти навчання в разі карантину чи хвороби, адже всі матеріали завжди є на сайті.

Також батьки можуть відстежувати навчальний прогрес в особистому кабінеті учня.

"Звісно, жодна платформа не замінить живий контакт з учителем та класом, але ВШО точно допоможе зробити дистанційку якіснішим та легшим процесом для всіх учасників", — зазначається у повідомленні.

У МОН закликали батьків допомогти дітям із реєстрацією на сайті http://E-SCHOOL.net.ua. Детальна інструкція, як це зробити, вже є на сайті.

Батьки ж можуть реєструватися як слухачі — будуть доступні всі навчальні матеріали.

Нагадаємо, що Міністерство освіти та науки України спільно з Українським інститутом розвитку освіти та Міністерством цифрової трансформації України запустили платформу для дистанційного та змішаного навчання "Всеукраїнська школа онлайн". Мета платформи — забезпечити рівний доступ до якісної шкільної освіти всіх учнів 5-11 класів.

Дієтичне меню та доступ до Wi-Fi – які зміни чекають на школярів після канікул

Дієтичне меню та доступ до Wi-Fi – які зміни чекають на школярів після канікул

Повʼязані теми:

Наступна публікація