У Москві в день виборів влаштовують масові гуляння на честь окупації Криму

У Москві в день виборів влаштовують масові гуляння на честь окупації Криму

Фото: Reuters

На Красній площі відбудеться концерт

У Росії сьогодні - так званий «день тиші»: за добу до президентських виборів заборонена будь-яка політична агітація. Вісім кандидатів, включаючи чинного главу держави Росії сьогодні не можуть проводити мітинги та інші масові акції на свою підтримку.

Проте вже завтра, в день самих виборів, від ранку перекривають рух транспорту у столиці Росії, через гуляння на честь окупації Криму.

"Вісімнадцятого березня з 14.00 в центральній частині Москви буде змінена схема організації дорожнього руху в зв'язку з проведенням святкового концерту" Росія. Севастополь. Крим "на Красній площі", - йдеться в повідомленні прес-служби Центру організації дорожнього руху.

Нагадаємо, що «День тиші» подекуди в Росії настав ще напередодні: так, на Камчатці і в інших самих східних регіонах країни заборону на агітацію почав діяти в п'ятницю о третій годині дня за Москвою. Заборона на агітацію буде діяти і завтра, в день виборів - до 21:00 за московським часом, коли виборчі дільниці закриються на заході країни - в Калінінградській області.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков пригрозив закрити дипустанови РФ у разі проведеня виборів в окупованому Криму

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація