У МОЗі запевнили, що посіпака терористів "ЛНР" не стане головлікарем у  Кременчуці

У МОЗі запевнили, що посіпака терористів "ЛНР" не стане головлікарем у Кременчуці

У МОЗі запевнили, що посіпака терористів "ЛНР" не стане головлікарем у  Кременчуці

Володимир Клімов / Фото: Програма Плюс

Клімов пригрозив відбирати житло у медиків, які залишать окупований Луганськ. 

Лікар Володимир Клімов, який працював на терористів "ЛНР"  і був рекомендований на посаду головного лікаря Кременчуцького пологового будинку,  не очолить медичну установу.

Про це повідомили у Міністерстві охорони здоров'я України.

У відомстві наголосили, що інформація про призначення Клімова викликала хвилю обурення у людей. Також у МОЗі підтвердили, що лікар працював на луганських бойовиків.

"Відомо, що ця людина була призначена терористами головним лікарем Луганської обласної клінічної лікарні та публічно висловлювала намір відібрати у працівників лікарні житло, аргументуючи це тим, що законодавство України на території не діє, бо прийшла "нова влада", - цитує УНІАН слова неназваного представника Міністерства.  

Своєю чергою мер Кременчука Віталій Малецький під час телефонної розмови запевнив виконувачку обов'язків  міністра охорони здоров'я Уляну Супрун, що інформацію щодо Клімова передали правоохоронцям, а його призначення не розглядатимуть.

Раніше ЗМІ писали, що екс-очільника Луганської обласної клінічної лікарні Володимира Клімова, який співпрацював з бойовиками, хочуть призначити головою Кременчуцького пологового будинку.

2015 року Клімов, за повідомленнями ЗМІ, після роботи на "ЛНР" виїхав до Росії, де намагався влаштуватись акушером-гінекологом у Білгородській обласній лікарні, проте йому відмовили у працевлаштуванні. 2014 року Клімов погрожував луганським медикам, що забере їхні квартири, якщо вони виїдуть на контрольовану українською владою територію. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація