У Мукачеві палав склад "Нової пошти"

У Мукачеві палав склад "Нової пошти"

Територія зайнялася рано вранці.

На Закарпатті вранці зайнялася складська будівля поштової організації "Нова пошта". Сигнал про це надійшов рятувальникам о 05:38 годині.

Як повідомляють у ДСНС, для ліквідації займання були задіяні робітники трьох пожежно-рятувальних частин Мукачевого – загалом 22 особи та 5 одиниць техніки. Локалізувати вогонь вдалося о 06:14 ранку, а о 07:05 пожежу повністю ліквідували.

Вогнеборці звітують, що площа займання склала 30 квадратних метрів. Жертв і постраждалих немає. Завдана матеріальна шкода та причина займання встановлюються.

Своєю чергою, у "Новій пошті" закликали клієнтів не відправляти заборонені речі, бо це призводить до пошкоджень інших вантажів чи пожеж. "На тимчасовому складі "Нова Пошта" сталася пожежа. Постраждалих нема. Наразі з'ясовується причина загоряння. Завдяки оснащенню складу по всім правилам протипожежної безпеки, вдалося швидко й ефективно загасити пожежу. Компанія виплатить компенсації клієнтам, вантаж яких постраждав, згідно оціночної вартості відправлень. Ми просимо клієнтів бути обережними з вантажами і не відправляти заборонені речі, бо це призводить до пошкоджень інших вантажів чи пожеж", - йдеться коментарі.

Раніше повідомлялося про пожежу у приватному домогосподарстві в селі Михайлівка Запорізької області. На момент виникнення пожежі на фермі перебували 72 свині. Рятувальники вивели тварин на свіже повітря. Під час пожежі постраждало 5 свиней. За пів години вогнеборці локалізували загорання, о 16:25 повністю загасили. Ймовірна причина пожежі – влучання блискавки.

Кілька сотень гірників евакуювали внаслідок пожежі на шахті Дніпропетровщини

Кілька сотень гірників евакуювали внаслідок пожежі на шахті Дніпропетровщини

Повʼязані теми:

Наступна публікація