У новій патрульній поліції Києва назвали основні функції головного офісу

Приймальня офісу не має кабінетів та дверей.

На офіційній сторінці у соцмережі Facebook прес-служба нової патрульної поліції у Києві показала, як виглядає головний офіс та описала його основні послуги.

"Управління патрульної служби МВС у Києві розташовано у приміщенні Національної академії внутрішніх справ за адресою вул. Народного Ополчення, 9", - йдеться у повідомленні.

Приймальня патрульної служби не має жодних кабінетів, а оснащена стійками формату "front office", які не передбачають стін та зачинених дверей.

Одна стійка – відділ канцелярії, а друга - відділ адміністративної практики, який налічує 15 робочих місць.

"До канцелярії відвідувачі звертаються із загальних питань щодо функціонування патрульної служби. Працівники канцелярії обслуговують також і цілодобову гарячу лінію. 

Відділ адміністративної практики працює з матеріалами про адміністративні правопорушення: приймає їх від патрульних, отримує від інших органів влади, розглядає їх та ухвалює рішення, направляє до суду чи виконавчої служби", - пояснили у прес-службі.

У центральному офісі нової поліції можна дізнатися про розгляд адміністративних матеріалів, про розгляд звернень інформаційного характеру та про евакуйований автомобіль.

Крім того, можна сплатити штраф, оскаржити постанову про адміністративні стягнення, взяти участь у розгляді адміністративних матеріалів та подати звернення щодо патрульної служби чи патрульного.

У офісі громадянам  можуть надати розширену довідку про ДТП та витяг про дійсність посвідчення водія.

Проте, у головному офісі не вийде побачити чи отримати відеозапис з відеореєстраторів патрульних.

Повідомляється, що графік роботи офісу доволі гнучкий. 

Нагадаємо, що у ніч проти 24 липня правопорушник влаштував "перегони" із двома екіпажами патрульних поліцейських, унаслідок чого розтрощив їх. За словами прес-секретаря МВС Артема Шевченка, чоловік на чужому Sang Young Kyron і без посвідчення водія вчинив ДТП на Оболоні, після чого втік з місця пригоди. На переслідування порушника кинулися два екіпажі поліції — він заїхав у Новосілки за Хотянівкою у Вишгородському районі за дамбу ГЕС.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аварії
Наступна публікація