У новому пам'ятнику в Межигір'ї інтернет-юзери впізнали Януковича

У новому пам'ятнику в Межигір'ї інтернет-юзери впізнали Януковича

Насправді фігура в позі Будди є тролем.

Нова фігура в Межигір'ї змусила інтернет-користувачів запідозрити підготовку відкриття пам'ятника втікачу Віктору Януковичу. Насправді це скульптура-лавка з іменем "троль Дзен", ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Вона має 5 метрів заввишки і така ж завширшки, важить 3,5 тонни, зроблена з дерева, зі штучним газоном замість волосся, і має місію розважати відвідувачів. Біля неї справді фотографуються та катаються по її схилах діти. Молодь навіть займається спортом, бо скульптор запевняє, що відламатися нічого не може.

Нова скульптура у Межигір'ї викликала бурхливу реакцію у соцмережах

Нова скульптура у Межигір'ї викликала бурхливу реакцію у соцмережах

Замовила статую комендатура Межигір'я. Вона не пошкодувала 100 тисяч гривень, щоб відвідувачам було де розважитися вдалині від знаменитої Хонки. Відкриттю скульптури передував скандал у соцмережах – блогери чомусь вирішили, що автори хочуть увічнити Януковича. Скульптор Олексій Абрамов ображається. "Хіба що габарити. Може, просто місце зіграло свою роль", - шукає мотиви подібного порівняння він. У Межигір'ї запевняють, що невдовзі скульптуру обладнають підписом "Троль Дзен", щоб про повернення туди Януковича ніхто навіть не фантазував.

Як повідомлялося, російський сайт "Медуза" опублікував розслідування про держдачу у підмосковному селищі Баковка, де нібито мешкає позбавлений звання президента Україні Віктор Янукович. Про те, що колишній український гарант мешкає в цьому населеному пункті ЗМІ розповів співак та прихильник терористів "ДНР" Йосип Кобзон. Він стверджував, що вони з Януковичем – сусіди.

Кореспондент ТСН Наталія Гончарова

Повʼязані теми:

Наступна публікація