У Новому Роздолі почали подавати тепло до будинків

У Новому Роздолі почали подавати тепло до будинків

Фото: Нафтогаз України

Магістральний трубопровід полагодили.

У Новому Роздолі Львівської області полагодили магістральний трубопровід і почали подавати тепло до будинків місцевих мешканців.

Про це ввечері 21 листопада повідомила пресслужба Кабінету міністрів України.

"У Новому Роздолі ліквідовано всі витоки на магістральному трубопроводі. І вже зараз почали подавати теплоносій до будинків", – йдеться у повідомленні.

Тим часом в Новояворівську теплоносій з температурою +45 С почав надходити в тепломережу 2-го мікрорайону. Зараз відбувається заповнення мереж дитячих садочків та шкіл, а також систем житлових будинків, інших споживачів. Відновлюється циркуляція по системах споруд.

Нагадаємо, днями "Нафтогаз" долучився до управління майном ТЕЦ Нового Роздолу та Новояворівська, де досі не було опалення у щонайменше 60 тисяч людей. За даними "Нафтогазу", заборгованість теплоелектроцентралі перед його підприємствами становить майже 800 млн грн. При цьому борги із зарплат працівникам ТЕЦ оцінюють у понад 11 млн грн.

Новояворівська та Новороздільська ТЕЦ раніше належали фірмам братів Богдана та Ярослава Дубневичів. Торік були затримані кілька службовців цих фірм за підозрою у розкраданні газу НАК "Нафтогаз України" на 1,4 млрд грн. У результаті під тимчасове управління і через конкурс було обрано нового управителя ТЕЦ – київське приватне підприємство "Гарант Енерго М". У "Нафтогазі" заявили, що "Гарант Енерго М" не змогло впоратися із викликами управління, головним чином – технічним станом ТЕЦ і питаннями оплати праці робітникам.

Через відсутність опалення у Новояворівську та Новому Роздолі оголосили надзвичайну техногенну ситуацію

Через відсутність опалення у Новояворівську та Новому Роздолі оголосили надзвичайну техногенну ситуацію

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація